Blues & Americana in “De Platenkast”

a.s. dinsdagavond 10 Augustus van 21-23 uur, bij Omroep Hoeksche Waard, vaste prik! En het muziekrecept: een héérlijke muzikale stoofpot van Blues, Soul, Rock en Roots-Americana. Artiest van de Week: Kim Wilson en zijn rauwe Rhythm&Blues. Verder ook bekenden als Eric Clapton, Bozz Scaggs, Van Morrison, Chicago, Three Dog Night en nieuwere namen als The White Buffalo, Kimmie Rhodes, Nathalie Bergmann en Riley Downing, ook een weergaloze versie van een oud nummer ‘White Bird‘ maar uitgevoerd door The Scones. En nieuwe releases van Bertolf en Blackberry Smoke. Kortom, mis het niet en luister gezellig mee! Presentatie Richard Zegers. Afstemmen zie www.omroephw.nl/luisteren-naar-radio-hoeksche-waard. Terugluisteren via www.omroephw.nl/programma-gemist. Reacties naar “deplatenkast@omroephw.nl” Hieronder een theelepel voor de smaak. Tot dinsdag!