Zomer-Lees-Bingo activiteit : Vliegers maken

Doe je mee met de Zomer-Lees-Bingo van de Bibliotheek Hoeksche Waard? Dan is je vast opgevallen dat je op 22 juli mee kunt doen aan een leuke activiteit in de bibliotheek: “Vliegers maken”, zodat je niet alleen lezend de zomer doorkomt maar ook vliegerend…

Word je een beetje wiebelig van al het lezen en jeuken je vingers. Kom dan op 22 juli om 10:30 langs in de Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum voor een leuke knutselactiviteit: “Vliegers maken”.

De activiteit “Vliegers maken” is een onderdeel van de Zomer-Lees-Bingo kaart. Deze is te downloaden op de website van de bibliotheek (www.bibliotheekhoekschewaard.nl); ook is de bingokaart te vinden in het zomer magazine van Hoeksche Waard Actief en in de vestigingen van Bibliotheek Hoeksche Waard. Lever de volle bingokaart voor 1 september 2021 in bij een van de vestigingen van de Bibliotheek Hoeksche Waard. Onder de deelnemers wordt een boekenbon van 15 euro verloot!

Kom je ook knutselen? Meld je dan aan via de agenda van de Bibliotheek Hoeksche Waard (www.debhw.nl). Deze leuke ochtend begint om 10:30 uur en duurt ongeveer een uur. Kosten bedragen € 2,50 met biebpas. € 2,00 met een (jeugd) plusabonnement en € 3,00 zonder lidmaatschap.

Tot ziens in de bibliotheek!