Zomer-Lees-Bingo: lezend de zomer door!

Lezen in een boom, lezen in een tent of lezen in de zon: in de zomer kun je overal lezen. Doe mee met de Zomer-Lees-Bingo!

Maak deze zomervakantie van lezen een leuk spel met de Zomer-Lees-Bingo. Bibliotheek Hoeksche Waard heeft een bingokaart gemaakt, waarop leuke speelse opdrachten staan om het lezen bij kinderen in de zomervakantie te stimuleren. Iedere keer als er een leesopdracht gedaan is, kan het rondje op de bingokaart ingekleurd worden. Volle kaart? Bingo!

Lever de volle bingokaart voor 1 september 2021 in bij een van de vestigingen van de Bibliotheek Hoeksche Waard. Onder de deelnemers wordt een boekenbon van 15 euro verloot!

De Zomer-Lees-Bingo kaart is te downloaden op de website van de Bibliotheek Hoeksche Waard (www.bibliotheekhoekschewaard.nl); ook is de bingokaart te vinden in het Zomermagazine van Hoeksche Waard Actief en in de vestigingen van Bibliotheek Hoeksche Waard.

Kinderen hoeven zich niet te vervelen in de zomervakantie; naast de Zomer-Lees-Bingo kunnen kinderen bijvoorbeeld ook vliegers maken op donderdagochtend 22 juli bij de Bibliotheek Oud-Beijerland. Bekijk de agenda met meer leuke zomeractiviteiten op de website van de Bibliotheek Hoeksche Waard.