Tito Jackson – Love One Another (ITP: week 29)

Deze week is Tito Jackson – Love One Another onze ‘In The Picture’-track.

We kennen allemaal The Jacksons (gestart onder de naam The Jackson 5). De muzikale familie uit Indiana scoorde vele hits in de jaren 70 en 80. Bekendste telg was natuurlijk Michael, die uitgroeide tot één van de grootste wereldsterren die hem de naam ‘The King of Pop’ opleverde. Andere familieleden scoorden in het verleden ook solosuccessen; Jermaine, La Toya, maar toch zeker ook Janet had solo veel succes. In 2017 kwam één van de oudere broers, Tito, met zijn eerste soloalbum “Tito Time” waarop tracks staan in diverse stijlen en met diverse samenwerkingen. Nu heeft Tito een nieuwe single waar ook zijn broer Marlon, Kenny Neal, Bobby Rush en Stevie Wonder aan meewerkte. “Love One Another” is een track waar wij ook van houden, staat op zijn nieuwe album “Under Your Spell” en is deze week ITP bij RadioHW.

 

 

 


Artwork by: