Terug naar de Middeleeuwen

Het nieuwe boek van Astrid van der Ree uit Puttershoek is verschenen

Op vrijdag 2 juli is het nieuwe boek ‘Terug naar de Middeleeuwen’ van Astrid van der Ree verschenen. Dit jeugdboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.
 Sofie en Amber zitten in hun laatste jaar van de middelbare school. Een van hun examenopdrachten is het schrijven van een verslag over een bepaalde tijd uit de geschiedenis. De klas wordt in groepjes van twee verdeeld en gelukkig worden de vriendinnen Sofie en Amber bij elkaar gezet. Ieder groepje wordt aan een professor toegewezen die hun gaat begeleiden om een perfect verslag te creëren. Sofie en Amber krijgen professor Zeilmaker toegewezen en dat is geen stom toeval…  Over de auteur Astrid van der Ree geboren in 1994 was als kind al vrij creatief in verhalen schrijven. Dit kwam tijdens haar basisschooltijd duidelijk naar voren toen zij meerdere malen voor het vak taal verhalen mocht schrijven. Voor een lange tijd werd er om haar heen gevraagd wanneer zij hier echt iets mee ging doen. Maar een eerste stap hierin zetten is best spannend. Tijdens haar vakantie in Frankrijk is het gelukt om een verhaal te verzinnen en haar creativiteit zijn gang te laten gaan. In een gebied waar de geschiedenis van de middeleeuwen nog goed te zien was, kwam zij tot het idee om deze geschiedenis en het heden samen te laten komen in één verhaal, waarmee Astrids eerste boek tot stand is gekomen. BoekgegevensTitel:Terug naar de MiddeleeuwenAuteur:      Astrid van der ReeVerschijningsdatum: 02-07-2021Aantal pagina’s:  184ISBN: 9789464315592Geïllustreerd: neeVerkoopprijs: € 20,50UitvoeringPaperback* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België