Club 96! Staying in, again the new going out.

Alweer ruim een jaar “Staying in is the new going out” en helaas nog steeds oh zo actueel, maar ook thuis kan je er een feestje van maken, bijvoorbeeld met Club 96! Pure Funky Grooves waar je zo graag naar luistert. Dance, funk, soul classics uit de jaren ’80 en een tikkie Djezz.

Je zaterdagavond vol muziek begint met Club96! op de Omroep Hoeksche Waard, dit keer in DansSalon sferen met o.a.: Teddy Pendergrass, Ray Charles, Miriam Makeba, Otis Redding, Mark Ronson, Cymande, Arthur Conley, Barbara Acklin, Tuxedo* (* zie hieronder de Must see video clip met akelig goede dance performances) en vele vele anderen.

Zaterdagavond van 1800-2000. Presentatie: Norbert Ketting.

Family proof radio for the World en overal te beluisteren –> Live Radio Club96! 1800-2000 zaterdagavond.

= For everyone that loves a bit of funky groovy dance and soul tunes=