Wat maakt een goed wachtwoord?

Gebruik nooit hetzelfde wachtwoord, gebruik $peciale tekens en vergeet de HoOFdletters niet! Dan heb je het perfecte wachtwoord, toch? Maar kan je het ook onthouden als je het niet mag opschrijven?  

In de webinar `Wat maakt een goed wachtwoord?´ zoeken we een gulden middenweg tussen veiligheid en gemakzucht voor wachtwoorden. We bespreken handige, maar ook veilige manieren om wachtwoorden op te slaan. welke wachtwoorden men moet vermijden en hoe die speciale tekens de hackbaarheid beinvloeden.

Deze webinar is donderdag 17 juni van 14.00 uur tot 14.30 uur gratis te volgen op Zoom. Log in via de toegestuurde link en doe mee. Wie zich aanmeldt via www.debhw.nl/agenda krijgt de link uiterlijk een dag van te voren toegemaild. Wie online inloggen ingewikkeld vindt, krijgt bij het inloggen hulp van een van onze medewerkers. Inschrijven kan via www.debhw.nl/agenda