Vrijwilligers gezocht voor digitaalspreekuur

Welzijn Hoeksche Waard en Bibliotheek Hoeksche Waard hebben de krachten verenigd en gaan samen aan de slag om de Hoeksche Waarder digitaal vaardiger te maken en te helpen met vragen over computer, tablet, smartphone of ander digitaal gebruiksmiddel. Ze willen wekelijks een digitaal spreekuur organiseren van 10:00 tot 12:00 uur in de dorpen Oud-Beijerland, Puttershoek, Heinenoord, Numansdorp, Strijen, ’s-Gravendeel en Mijnsheerenland. Dit spreekuur wordt gratis aangeboden.

Men is hiervoor op zoek naar vrijwilligers die hen daarbij willen helpen, naast de groep vrijwilligers die nu al behulpzaam is.

Digitalisering is een onderwerp dat steeds relevanter is geworden in onze maatschappij waarin het gebruik van digitale middelen steeds noodzakelijker wordt. Daarbij heeft de situatie rondom Covid-19 aangetoond hoe belangrijk het is om digitaal vaardig te zijn. Zo kan je toch in contact blijven met je sociale netwerk en is het risico op sociale isolatie en eenzaamheid kleiner.

Heb je interesse gekregen? Je kan je aanmelden door te mailen naar Info@welzijnhoekschewaard.nl of te bellen met tel. 088-7308900