Special over “The Who” met Sixties & Seventies pop in ‘De Platenkast’.

Deze dinsdagavond vanaf 21 uur staat geheel in het teken van de 60’s & 70’s ! Met bekende maar óók onbekendere artiesten en nummers. Met name de Swinging en Psychedelischer 60’s tot begin jaren ’70. Géén grijsgedraaide hits maar gewoon, goede Britpop als The Kinks, The Herd, Spencer Davis en ‘One-Hit-Wonders’. Te gast is Loek Dekker, hij vertelt over zijn boek over de legendarische Rockband The Who. Wat maakte de band zo bijzonder? En we geven speciale aandacht met een aantal nummers door de jaren heen. Dus even géén Americana, Blues of Country dit keer maar we beleven wel een “O-ja” gevoel. Gastheer is Richard Zegers, techniek verzorgd door Norbert Ketting. Stem af op Radio Hoeksche Waard beluisteren – Omroep Hoeksche Waard (omroephw.nl). Terugluisteren Programma Gemist – Omroep Hoeksche Waard (omroephw.nl) , Hieronder alvast zo’n Sixties Classic! Tot dinsdag!