Sigrid – Mirror (ITP: week 23)

Deze week is Sigrid – Mirror onze ‘In The Picture’-track.

Na het afsluiten van haar “Sucker Punch” toer in 2019 had de Noorse zangeres Sigrid het plan om het een paar weken rustig aan te doen. Maar die paar weken werden maanden en zelfs een jaar. Niet alleen vanwege corona, maar ook omdat ze het tijd vond voor een portie zelfreflectie. Het leven als artiest slokt een deel van haarzelf op en Sigrid wilde hier de tijd voor nemen om hier een juiste en nieuwe weg in te vinden. Ze vond haar rust en vond het tijd voor nieuw werk. Samen met een de Deense producer Sly en vriendin en schrijfster Caroline Ailin – die regelmatig werkt met Dua Lipa – kwam de nieuwe single “Mirror” tot stand. Een single die wellicht symbool staat voor de afgelopen periode van bezinning. In de Nederlandse hitlijsten stond Sigrid nog nooit, maar met “Mirror” scoort ze al wel haar 4e ITP op RadioHW.

 

 

 


Artwork by: