Schrijver Martin Driessen vertelt een kort verhaal bij Omroep HW

Heb je het online dictee van Martin Driessen op 27 mei gemist? Luister dan op dinsdag 15 juni om 20.00 uur naar het radioprogramma de Culture Club (Omroep HW). Driessen draagt daar het dictee als kort verhaal nog een keer voor. Het verhaal is op speciaal verzoek van de Bibliotheek HW geschreven voor het goede doel: leesmateriaal voor Halte Zomervilla. Maak kennis met deze bijzondere schrijver uit Puttershoek.

De markante Martin Michael Driessen, opera- en toneelregisseur, vertaler en schrijver, woont in Puttershoek. Zijn verhalenbundel Rivieren (2016) won de ECI-literatuurprijs én ECI-lezersprijs. Met zijn roman De pelikaan stond hij op de shortlist van de Libris Literatuur Prijs 2018. Eind 2018 verscheen zijn recentste verhalenbundel Mijn eerste moord en andere verhalen. Hij heeft een leuk kort verhaal geschreven met natuurlijk de nodige lastige woorden.

Het korte verhaal vormde de basis voor het dictee dat is georganiseerd voor de kinderen met ernstig meervoudige beperkingen van Halte Zomervilla in Nieuw-Beijerland. Van de opbrengst wordt leesmateriaal aangeschaft. Een bijdrage voor dit goede doel kan nog overgemaakt worden naar Stichting Zorgstation HW en Halte Zomervilla – Rabobank: NL84 RABO 0330 2655 98 o.v.v. dictee.