Nemesys bekroond !

Op woensdag 16 juni 2021 is Nemesys uitgeroepen tot Kaspersky Benelux & Nordic partner of the year 2021! Deze bekroning benadrukt het kennisniveau en de uitstekende capaciteiten van de dienstverlener.

Nemesys is in 2018 gestart met de tak van cybersecurity met als doel om organisaties te beschermen tegen cyberincidenten, door bewustzijn en weerbaarheid van medewerkers tegen cyberaanvallen te vergroten. Zij verbinden mens, organisatie en techniek en kunnen organisaties op die manier maximaal beschermen tegen cyberaanvallen. Nemesys kan de kennis en kwaliteit bieden die gevraagd wordt in de markt, dankzij haar gecertificeerde Kaspersky specialisten op het gebied van sales, engineers en support.

Quote Christian Boertje, Directeur Cybersecurity bij Nemesys

“Of het nou gaat om Security Awareness en endpoint beveiliging bij een kleine organisatie of om 24/7 bescherming van kantoor- en productieomgevingen bij internationale klanten. Door onze samenwerking en gebruik te maken van elkaars expertise zijn we in staat om klanten van verschillende groottes, actief in diverse bedrijfstakken, te adviseren en 24/7 bescherming te bieden. Wij zijn enorm trots op deze bekroning en onze samenwerking met Kaspersky.”

Nemesys is al 18 jaar een trouwe partner van Kaspersky. Gedurende deze tijd zijn zij enorm gegroeid, niet alleen op het gebied van endpoint beveiliging, maar onderscheiden zij zich ook in de markt met Security Awareness diensten, Kaspersky Endpoint Detection and Response (EDR), Managed Detection and Response (MDR) en Industrial Cybersecurity. Het meedenken en bieden van demo mogelijkheden bij klantcases, door Kaspersky, zorgt ervoor dat de dienstverlener snel kan schakelen. Daarnaast worden er gezamenlijke campagnes opgezet, met maar 1 doel: de digitale weerbaarheid van organisaties vergroten.

Quote Philippe Foubert, Territory Channel Manager bij Kaspersky

“Wij zijn vereerd om Nemesys de partner of the year award toe te kennen, omdat we hebben uitgeblonken op het gebied van industriële cyberbeveiliging en informatie over bedreigingen. Omdat we sterk afhankelijk blijven van het kanaal voor de verkoop van IT-beveiligingstechnologieën, kijken we ernaar uit om onze samenwerking op het gebied van opkomende producten en technologieën te versterken, waardoor we bedrijven de veiligste omgevingen kunnen bieden om te werken en het bewustzijn in de industrie te vergroten.”

Over Nemesys
De Nemesys Groep bestaat uit een hecht samenwerkingsverband van diverse disciplines. Zoals medewerkers het kloppend hart van een organisatie vormen IT, telefonie, energie en cybersecurity de ruggengraat. Het is de basis waarop alle online én offline bedrijfsprocessen draaien. Nemesys levert, al ruim 30 jaar, betrouwbare communicatieoplossingen. Tot de opdrachtgevers behoren o.a. overheidsinstellingen, transport, dienstverlening, industrie en onderwijs. We make you perform better!