Kom je veranda op met “De Platenkast”!

Deze dinsdagavond weer, vanaf 21 uur, “De Platenkast”. Met fijne muziek, afgestemd op het lome, warme weer. Dus….Veranda Blues, Westcoast, Roots & Americana en nog meer! Lekker achterover hangen in je ‘Rockin’ Chair’. Ook hebben we weer een Nederlandse Americana artiest aan het woord, deze keer Thomas Lina, vanuit Zeeland en we draaien ook een paar nummers van hem. Hoor bekenden voorbij komen als Elvis, Johnny Cash, Elmore James, The Beatles, LOVE, The Guess Who en Bob Seger maar ook recenter werk van Bluesman Kim Wilson, de zoetgevooisde Frazey Ford, de lekker ruige Missy Sippy Allstars, de hippe Daniel Romano en de verrassende Tindersticks. Plus een mooie Bob Dylan Cover. Radio Hoeksche Waard beluisteren – Omroep Hoeksche Waard (omroephw.nl) Tips mailen naar ‘deplatenkast@omroephw.nl’ en terug of naluisteren via Programma Gemist – Omroep Hoeksche Waard (omroephw.nl). Hieronder alvast een voorproefje. Gastheer Richard Zegers, techniek door Sem Bakkers. Tot dinsdag!