Jack Savoretti – Too Much History (ITP: week 24)

Deze week is Jack Savoretti – Too Much History  onze ‘In The Picture’-track.

Het is alweer 15 jaar geleden dat Jack Savoretti zijn eerste single uitbracht, maar een hit scoorde hij nog nooit in Nederland. Jack is geboren in Engeland, maar heeft een Italiaanse vader en een Duits-Poolse moeder. Hij begon met gitaar spelen op zijn 16e om zijn liefde voor poëzie ook muzikaal te ondersteunen. Zo begon de singer-songwriter loopbaan van Jack vorm te krijgen. Inmiddels is ie 37 en staat de release van alweer zijn 7e studioalbum “Europiana” gepland voor 25 juni. De eerste single van dat album was een samenwerking met Nile Rodgers, maar zijn nieuwste single “Too Much History” doet Jack weer op eigen kracht. Omdat Jack in Nederland nog weinig historie heeft, geven wij hem een zetje in de rug en lanceren we deze zomerse disco-pop track tot ITP bij RadioHW.

 

 

 


Artwork by: