Digitaal Spreekuur

Stel al je vragen over tablets, smartphones en e-books

Hoeksche Waard – Bij de Bibliotheek Hoeksche Waard kun je ook terecht met je vraag over het lenen van e-books of het gebruik van apps. Of misschien heb jij hulp nodig bij het gebruik van je smartphone en tablet. Een mediacoach is aanwezig bij het Digitaal Spreekuur om met iedereen mee te denken.

Ontspannen en praktisch gebruikmaken van tablets en smartphones. Er is nog een wereld te winnen. De mogelijkheden zijn bijna oneindig. Alle bewoners van de Hoeksche Waard die hulp willen bij het gebruik van tablets, smartphones en e-books zijn welkom bij het Digitaal Spreekuur.

Het Digitaal Spreekuur is op verschillende locaties. De toegang is gratis. Deze maand kun je binnenlopen op:

· maandag 7 juni, 10:00-12:00 uur, Bibliotheek Oud-Beijerland Centrum,

· woensdag 23 juni, 10.00-12.00 uur, Buurthuis Me Mekaer in Strijen