Bijeenkomst Randweg Klaaswaal: presentatie en kaarten beschikbaar

Op donderdagavond 27 mei 2021 organiseerde de gemeente een digitale informatiebijeenkomst voor alle inwoners van Klaaswaal, Numansdorp en andere belangstellenden. Tijdens deze bijeenkomst informeerden zij de aanwezigen hoe de gemeente is gekomen tot de 2 extra te onderzoeken alternatieven en wat het vervolgproces is.

Stukken beschikbaar

De presentatie die op de informatiebijeenkomst gegeven werd, kunt u vinden onder het kopje `Documenten´ op www.gemeentehw.nl/ randwegklaaswaal. Hier vindt u ook kaartjes met alle 6 te onderzoeken tracés. Binnenkort vindt u hier ook de antwoorden op de vragen die tijdens de digitale bijeenkomst zijn gesteld en de opname van de bijeenkomst.

Stuur ons uw reactie

Was u aanwezig bij de bijeenkomst en/of wilt u reageren? U kunt uw reactie tot en met 6 juni sturen naar randwegklaaswaal@gemeentehw.nl. De input die de gemeente ontving tijdens de informatiebijeenkomst en via e-mail ontvangen nemen zij mee in het onderzoek en ontwerp.

Heeft u nog andere vragen? Neem dan contact op met projectleider René den Drijver via telefoonnummer 140186 of 088 – 647 36 47.