Beleef de mooiste verhalen met de gratis online Bibliotheek-app

Hoeksche Waard -Boek ´n Trip komt eraan! Met de zomeractie van Jeugdbibliotheek kunnen kinderen en jongeren de mooiste verhalen beleven tijdens de zomervakantie. Gewoon op een tablet of telefoon. Ze downloaden simpelweg de leukste e-books en luisterboeken met de gratis online Bibliotheek-app. Ook voor wie nog niet lid is van de bieb.

Dit jaar zijn de zorgen over leesvaardigheid van kinderen en jongeren extra groot vanwege achterstanden door de lockdowns. Daarom is het deze zomer nog belangrijker om ze aan het lezen te houden en dat kan gemakkelijk via de online Bibliotheek-app.

Lekker lezen op vakantie
In juli en augustus download je e-books en luiserboeken gewoon op je eigen telefoon via de online Bibliotheek-app. Zo kun je in het vliegtuig of de trein lekker luisteren naar de boeken van John Green of vanuit de luie strandstoel op avontuur met Cis Meijer.

Hoe werkt Boek ´n Trip?

Download de online Bibliotheek-app vanuit de App Store of Google Play. Lid van de bibliotheek? Log dan in met de bibliotheekgegevens. Geen lid van de bibliotheek? Geen probleem, maak een tijdelijk account aan en leen direct e-books en / of luisterboeken. Boek ´n Trip is van 1 juli t/m 31 augustus.