Vacature v.v. Strijen, Trainer Strijen JO19-1

v.v. Strijen is voor seizoen 2021-2022 op zoek naar een enthousiaste trainer voor het begeleiden en (door-)ontwikkelen van de spelers van JO19-1. Strijen JO-19 zal vermoedelijk uitkomen in de 2e klasse KNVB.

Doelstellingen

Je bent verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de spelers, die zijn opgenomen in de JO19 selectie om hen klaar te stomen voor de overgang naar de senioren. Daarbij is het de doelstelling om zoveel mogelijk spelers te kunnen laten doorstromen naar de A-selectie.

Je traint 2 keer doordeweeks en coacht de wedstrijden op zaterdag.  Je doelstelling is het verbeteren van de tactische, technische en fysieke vaardigheden van spelers. Je hebt zowel oog voor de ontwikkeling van de individuele speler als voor de ontwikkeling van de groep. Je biedt gevarieerde trainingen op tactisch en technisch vlak en je benadrukt de teamspirit.

Profiel

  • Je bent bij voorkeur in het bezit van het diploma TC 3, maar je hebt minimaal het diploma `juniorentrainer´ behaald.
  • Je hebt affiniteit met jeugd en bent in staat om de doelgroep meer te kunnen leren, onder meer door het op een positieve maar tegelijk gedisciplineerde en gedreven wijze om te gaan met deze leeftijdscategorie;
  • Je bent een echte teamplayer, communicatief vaardig en onderhoudt contacten met coördinatoren en trainers van aanpalende teams.
  • Je bent van onbesproken gedrag en draagt de club op positieve wijze uit.

Heb je interesse en wil je jezelf voorstellen als serieuze kandidaat bij de commissie Voetbalzaken van v.v. Strijen? Mail dan je motivatie en CV naar het volgende emailadres: voetbalzaken@vvstrijen.nl