TukTuk in de Hoeksche Waard

Voor wie een TukTuk kent, denkt aan verre Oosterse landen waarin jij, als hulpeloze toerist, zich overgeeft aan de chauffeur die zich een weg baant door de gekte van een drukke stad. En vaak in kleurrijke, maar gammele, dampende en luidruchtige karretjes…

Welnu, het kan allemaal dichterbij, en een stuk rustiger en schoner, bij ons in de Hoeksche Waard! We spraken met Pepijn van der Beek hierover in Cafe HW. Samen met zijn Nicolette zijn ze in 2019 hiermee begonnen..

De Tuk Tuk’s zijn te huur voor particulieren en/of bedrijven. Samen met familie, vrienden, collega’s of klanten van door het prachtige landschap, de mooie dijken, de pittoreske dorpjes,  in de Hoeksche Waard.
Het is voor iedereen vanaf 24 jaar want ja,  je moet wel een wat langere rij-ervaring hebben, en discipline!

De Hoeksche Waard heeft naast haar prachtige natuur en de vele diersoorten ook een interessante historie en mooie gebouwen die zeker de moeite waard zijn te bezichtigen. Kortom, de Hoeksche Waard is een eiland dat veel te bieden heeft en graag ontdekt wordt.

Wilt u onderweg een stop maken voor een hapje of een drankje dan is daar zeker ook gelegenheid voor. Op eigen initiatief gaan toeren kan ook, de kaart van de Hoeksche Waard is aanwezig in de Tuk Tuk waar de terrasjes en de restaurants op aan gegeven staan tevens is het mogelijk om een route te downloaden of een puzzelrit te kopen via een externe partner.

Pepijn gaat ver in zijn diensten, heb je pech, bijv. een lekke band? Geen probleem, hij komt er gelijk aan!
Met een Tuk Tuk door de Hoeksche Waard rijden is weer eens iets anders.

De website is gebruiksvriendelijk, groene vakjes betekent beschikbaar en blauw is vol, dus reserveer tijdig van te voren! Luister hieronder naar het radiofragment

Voor meer info bezoek hun website   https://www.dehoekschetuktuk.nl/