Supernova terug bij Omroep Hoeksche Waard

Na ruim vijf jaar afwezigheid is vanaf 2 juni 2021 Supernova weer wekelijks te beluisteren op de woensdagavond tussen 21.00 en 23.00 uur. Het programma met als ondertitel: kwaliteitsmuziek met uitstraling wordt zoals altijd samengesteld en gepresenteerd door Herman Verkerk. Hij zal de beste tracks draaien uit zijn eigen verzameling met als enige eis dat de nummers geen grote hit zijn geweest in ons land. Daarvoor hebben we onder meer al een lekkere mix overdag.

Je gaat in dit programma dus veel minder bekende muziek horen van bekende en onbekende bands, zangers en zangeressen. In de uitzending van 2 juni hoor je bijv. tracks van Starsailor, Belle & Sebastian, The Alan Parsons Project, Elbow, The Moody Blues, The Tindersticks, Dream Theater en Depeche Mode. De volledige playlist en meer vind je op de website www.herman-music.nl Eventuele suggesties voor artiesten en/of tracks kun je natuurlijk altijd zenden aan herman.verkerk@omroephw.nl