Het Weekend in met Cafe HW !

Het is weer vrijdag, en wij bij Café HW luiden het Pinksterweekend graag weer bij u in. Luister naar een aantal gasten, over een kunst-expositie in Strijen, een bijzonder wereld-reisverhaal van een stel, wat leidde tot heuse wandeltips! En iemand die een groep wil starten met modelbouw spoortreintjes als middelpunt. Verder veel muziek, deels door de gasten uitgezocht, onze eigen In The Picture weekartiest. We nemen de kranten door, landelijk én Hoeksch..! Een humor blokje waarbij iemand aan de telefoon in de maling genomen wordt, altijd leuk! Kortom teveel om bij te houden. Daarom, luisteren maar.. vanaf 20 uur vanavond begint het. Sabrina Mourits en Richard Zegers zijn uw hosts en Sem Bakkers verzorgt, onvermoeibaar als altijd, de techniek. Tot later! O ja, dit leuke nummer wordt gedraaid !