Geslaagd eerste Walking Singles Dinner

2de editie volgt op 5 juni

Afgelopen zaterdag liepen bijna 30 singles verdeeld in kleine groepjes een 5 kilometer lange wandeling rondom het centrum van Oud-Beijerland, onder het genot van een hapje en drankje én goed gezelschap. Het doel was om singles met elkaar in contact brengen, maar ook om er gewoon weer even uit te zijn.

Het ‘spontaan’ ontmoeten van andere singles is nu bijna niet te realiseren. Op iemand afstappen waar je oogcontact mee hebt in de kroeg, lijkt tegenwoordig wel een droomwereld. En dat laatste is natuurlijk ook niet voor iedereen weggelegd. Mingle the Single probeert met haar activiteiten, zoals deze Walking Singles Dinner, een laagdrempelige en ongedwongen sfeer te creëren, maar zorgt wel voor een veilige maar persoonlijke omgeving en dat alles tot in de puntjes is geregeld. De deelnemers van afgelopen zaterdag lieten erg enthousiaste reacties achter en de horecaondernemers waren blij om hen, weliswaar voor take-away en op afstand , met open armen te ontvangen.

“Bedankt dames, voor mijn eerste uitstapje sinds eeuwen…tenminste zo voelt het!

Hapjes waren verrassend lekker en het gezelschap was gezellig!”

“Ik vond het heerlijk om lekker bezig te zijn, het eten was heerlijk, een hele fijne avond!“

“Dank jullie wel weer voor deze superdag! Het was echt top, leuke mensen, maar ook de meewerkende horeca was zeer gastvrij!”

De deelnemers ontvingen de dag voor aanvang hun starttijd en ontmoetten hun medelopers van ongeveer dezelfde leeftijd op de afgesproken plek. Vanuit daar liepen ze een culinaire GPS route langs onder andere het Spui en deelnemende horecagelegenheden in Oud-Beijerland (Natuurlijk aan het Spui, Fleurs afhaalhoekje, LOOXS Bar & Kitchen, In de Buurt eten& drinken, de Pitstop IJsmobiel en ’t Kookhuys).

Vanwege het succes en een wachtlijst van 1 mei wordt dit Walking Singles Dinner nogmaals aangeboden op zaterdag 5 juni van 17.00 tot 20.30 uur rondom het centrum van Oud-Beijerland. Inmiddels zijn al meer dan de helft van de kaarten van deze tweede editie verkocht, dus wees er snel bij. Deze zomer zullen er ook nog andere buitenactiviteiten aangeboden worden. Aanmelden kan via de website www.minglethesingle.nl

N.B. Na een activiteit kunnen deelnemers via een online formulier aangeven met wie ze nog eens in contact zouden willen komen. Alleen bij een wederzijdse interesse ontvangen deze geïnteresseerden elkaars e-mailadres.