Alerimus zet personeel in het zonnetjeDe sfeer zit er goed in op beide zorglocaties van Alerimus, vandaag op de Dag van de Zorg. De zon schijnt, de lucht is strakblauw en dat draagt bij aan de feestelijke stemming.

Elk jaar wordt de Dag van de Zorg gevierd met een waarderingsactie voor alle personeelsleden. Dit keer kiest de organisatie voor een coronaproof ‘cadeaustraatje’ bij de Open Waard en de Buitensluis. Over een rode loper wandelen medewerkers langs kraampjes met cadeaus én lekkere hapjes en drankjes. De reacties zijn positief: ‘Ik vind het echt helemaal leuk!’, zegt een zorgmedewerker. ‘Het voelt als iets extra’s.’

Voor alle personeelsleden is er een cadeaubon van Hoeksche Waardse ondernemers, die speciaal voor Alerimus een aanbod samenstelden van ontspannende, ondernemende activiteiten. Suppen, boksen, knuffelen met alpaca’s of een schoonheidsbehandeling: het is allemaal mogelijk. ‘Ons personeel heeft een intensieve tijd achter de rug’, zegt Trix van Os, directeur bestuurder. ‘Nog steeds hebben we ons op het coronavirus te verhouden, al kennen we gelukkig niet meer de onrust en onzekerheid van vorig jaar. Vandaag willen we onze medewerkers letterlijk laten voelen dat we hun warmte en betrokkenheid enorm waarderen en hen verwennen door een stukje ontspanning cadeau te doen. Ze zijn het meer dan waard!’