Welke horecagelegenheid uit Oud-Beijerland krijgt een frisse start?

De kans is groot dat de terrassen in Oud-Beijerland binnenkort weer open mogen. Dat betekent dat veel horecaondernemers zich, na maanden dicht te zijn geweest, kunnen voorbereiden op de heropening. HYGENIQ, producent van ecologische schoonmaakmiddelen, wil de horeca graag een steuntje in de rug bieden met de actie ‘Een Frisse Start’. De horecagelegenheid uit provincie Zuid-Holland met de meeste stemmen krijgt een schoonmaakteam over de vloer dat de boel weer spic en span maakt voor de heropening. Inwoners uit Oud-Beijerland kunnen nu stemmen op zijn of haar favoriete horecazaak met terras.

HYGENIQ roept iedereen op om te stemmen op zijn favoriete horecazaak, het (eet)café of restaurant met terras dat een frisse start verdient. Ook in Oud-Beijerland kunnen horecaliefhebbers hun favoriet nog steeds opgeven via de website www.geefdehorecaeenfrissestart.nl

Op de website worden bezoekers gevraagd een kort formulier in te vullen en hun nominatie te motiveren. De horecagelegenheid die uiteindelijk het vaakst genomineerd wordt, mag zich de winnaar van de provincie Zuid-Holland noemen. De dag voordat de terrassen officieel weer open mogen, staat er een speciaal HYGENIQ schoonmaakteam op de stoep bij de twaalf winnaars; één uit elke provincie. Het team helpt de boel weer helemaal spic en span te maken voor de heropening.