Steunzender FM 105.5 Zuid Beijerland tijdelijk uit de lucht.

Sinds een aantal dagen is onze steunzender, die het westen van ons eiland bedient, tijdelijk uit de lucht. Dit is vanwege een terechte vraag van de Autoriteit Telecom.
Reden van de afschakeling is een storing op een frequentie waar ook de luchtvaart gebruik van maakt. Dat is natuurlijk zeer ongewenst en daarom heeft onze technische dienst direct de zender afgeschakeld en meegenomen voor reparatie of vervanging. Het gaat om een onvoorzien technisch defect.
De komende weken zullen de antennes worden vervangen in Zuid Beijerland en zal de zender worden gereviseerd of vervangen.
Onze zender op FM 96.0 is in goede staat en ook prima te ontvangen in het westen van de Hoeksche Waard. We nodigen onze luisteraars uit om af te stemmen op deze frequentie. Zodra de zender op FM 105.5 weer in gebruik wordt genomen kunt u dat hier lezen.