Schuif aan

Plek Twee49 biedt een rustige en prikkelvrije omgeving waar beleving en creativiteit voor verbinding zorgen, met de natuur en met elkaar. Voedzame en smakelijke lunches vormen een bron van energie waarmee je bijvoorbeeld op ontspannen wijze kunt inspannen in onze inspirerende ruimtes. 

Gonny van Peperstraten  heet je van harte welkom in de meest eetbare tuin van de Hoeksche Waard! Van hieruit zoekt ze de verbinding met de natuur. Wat begon als een kleine moestuin groeide snel uit tot een fascinatie voor de helende werking van planten en kruiden om ons heen.Haar missie is waarde en aandacht geven aan de krachtige en voedzame planten, kruiden en bloemen en deze met de nodige creativiteit zodanig bereiden dat ieder mens er smakelijk van kan profiteren.Terug naar de oorsprong. Terug naar de rust. Jouw plek staat klaar, schuif aan!