Nonstop Printing Hoeksche Ondernemersheld maart!

Met de start van april, zit de zoektocht naar de Hoeksche Ondernemersheld van maart erop. Het organisatiecomité heeft de afgelopen maand weer mooie aanmeldingen voorbij zien komen en is trots op het creatieve ondernemerschap in deze pittige tijden.
Eén ondernemer springt er in het bijzonder uit. Het is Michael van der Zee van Nonstop Printing in Oud-Beijerland. Vanaf de start van de corona-crisis moet Michael direct knokken voor het voortbestaan van zijn bedrijf. Hij schakelt razendsnel en start in no-time twee nieuwe bedrijven op. Nonstop Printing 2020 belooft het beste jaar ooit te worden voor Nonstop Printing, dat al sinds 1990 bestaat.

Het bedrijf is gespecialiseerd in het printen van reclame-uitingen voor grote sportevenementen, (inter)nationale beurzen en congressen. Totdat in maart 2020 de corona-crisis roet in het eten gooit en de omzet terugvalt naar 10%. Michael doet met succes een beroep op de steunmaatregelen van de overheid. Bij de bank krijgt hij echter nul op het request.
Gelukkig vindt hij de kracht om in no-time twee nieuwe bedrijven te lanceren in samenwerking met verschillende partners. Allereerst www.dejuisteafstand.nl dat bedrijven corona-preventie producten biedt zoals hygiëneschermen, desinfectie-zuilen, vloerstickers, stoelhoezen en gepersonaliseerde mondkapjes. Binnen vier weken zet Michael dit bedrijf op – inclusief website – en heeft hij zijn eerste klanten zoals de KNVB en SBS. Daarnaast start Michael www.wannahavewallprint.nl op, waar consumenten terecht kunnen voor een mooie en unieke print aan de muur.
Met deze nieuwe bedrijven kan Nonstop Printing hopelijk overleven totdat de grote beurzen en evenementen weer van start gaan. Inspirerend voorbeeld Frank van den Ouden (voorzitter van de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard, een van de verenigingen achter de Hoeksche Ondernemersheld) is onder de indruk van wat Michael de afgelopen tijd heeft neergezet: “Er komt veel kracht, lef en creativiteit bij kijken om jezelf als ondernemer in deze tijd opnieuw uit te vinden en twee nieuwe bedrijven uit de grond te stampen. Mooi ook dat hij hiervoor de samenwerking zoekt met partners. Samen sta je sterker. Michael is een inspirerend voorbeeld voor ons allemaal en heeft hiermee de titel Hoeksche Ondernemersheld dik verdiend.”

Michael is best een beetje trots op zijn nieuwe titel. “We kijken terug op een apart jaar. Samen met mijn zoon Tim hebben we alle zeilen moeten bijzetten om als bedrijf te overleven. Dat ik uitgeroepen ben tot Hoeksche Ondernemersheld van maart, zie ik als een stimulans voor mijn bedrijf, mijn mensen en mijzelf.” Naast Michael heeft het comité nog meer creatief corona-ondernemerschap voorbij zien komen in de andere aanmeldingen van afgelopen maand. De namen van deze ondernemers vind je op ondernemersgalahw.nl/hoeksche-ondernemersheld.

Start zoektocht Hoeksche Ondernemersheld april! Met de bekendmaking van Nonstop Printing als Hoeksche Ondernemersheld van maart, start direct de zoektocht naar de held van april! Ben jij of ken jij een Hoeksche ondernemer – een gevestigde ondernemer, een starter, een retailer/winkelier of een sociaal ondernemer – die zich in deze tijd op een positieve manier weet te onderscheiden en hiermee een bron van inspiratie is voor anderen? Laat het uiterlijk 27 april weten met een korte toelichting via ondernemersgalahw.nl/hoeksche-ondernemersheld. Begin mei wordt de Hoeksche Ondernemersheld van april

Frank van den Ouden (rechts) feliciteert Michael van der Zee

(midden) en zoon Tim (links) met de titel Hoeksche

Ondernemersheld maart. Foto door Heijblom Fotografie.

bekend gemaakt. Over de Hoeksche Ondernemersheld De Hoeksche Ondernemersheld is een initiatief van de vier ondernemersverenigingen achter het Ondernemersgala Hoeksche Waard – de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW), Startersnetwerk Hoeksche Waard, Regionale Detailhandelsraad Hoeksche Waard en de Maatschappij voor Handel en Nijverheid – om het ondernemerschap op ons eiland een podium te geven en een hart onder de riem te steken in deze bijzondere tijden. Ook levert het een bijdrage aan #kooplokaal.