Moestuinhelden gezocht

Wil je een echte moestuinheld worden? Meld je dan zo snel mogelijk aan bij Plukhoek Mookhoek. Er liggen 15 moestuintjes met smart te wachten op hun verzorger!

Plukhoek Mookhoek biedt elke woensdagmiddag een moestuinprogramma aan voor kinderen. Ieder kind krijgt een eigen moestuintje om te verzorgen. Hoe cool is het als je hard gewerkt hebt in je tuin en de volgende week ziet dat je plantjes weer flink gegroeid zijn. Uiteindelijk kun je de oogst mee naar huis nemen als bewijs van inzet. Dat trotse gevoel gunnen we elk kind!

Elke week leren de kinderen over een van de schatten die de natuur ons schenkt. Zo’n moestuin geeft elke week weer genoeg om je over te verwonderen. En dat in een rustgevende omgeving.

Begeleiders zijn ondertussen van harte welkom op ons heerlijke terras voor een bakkie koffie of thee, want de pluktuin is gewoon open. Meehelpen met de verzorging van de tuintjes mag natuurlijk ook gewoon.

Voor wie: Kinderen van 6 t/m 12 jaar Wanneer: Elke woensdagmiddag van 14:30 – 15:30 uur (vanaf 19 mei t/m 14 juli 2021) Incl. gebruik van materialen en professionele begeleiding.

Op de site is het ook al mogelijk om te boeken tot de herfstvakantie. Op die manier krijgen de jonge deelnemers het mooie van alle seizoenen mee.

Aanmelden kan via de webshop op www.plukhoekmookhoek.nl.