Meditatieve momenten op weg naar Pinksteren

Protestantse Gemeente De Open Hof in Oud-Beijerland zet zich met allerlei initiatieven in om de verbinding met mensen vast te houden, juist in deze Corona crisis. Tussen Pasen en Pinksteren zijn de deuren van De Open Hof elke woensdagavond geopend tussen 19.00 en 20.00 uur voor een meditatief moment.

In de drukte van alledag nodigt De Open Hof iedereen uit om even tot rust te komen, even op te ademen in de kerk. Het is niet een uur lang maar zolang met zelf wil.

Men kan binnenlopen om een kaarsje aan te steken, te luisteren naar muziek, stil te zijn.

Rond 19.30 uur is er een eenvoudig meditatief moment met een Bijbellezing, een lied, een gebed. Na dit meditatieve moment is er weer muziek, stilte, ruimte om te mediteren.

De kerk is open tussen 19.00 en 20.00 uur, via de ingang aan de W. van Vlietstraat.

Daarna is er weer rust en ruimte om stil te zijn en naar de muziek te luisteren.

Natuurlijk gelden de regels die in deze tijd gewoon zijn: bij binnenkomst wordt gevraagd uw naam te noteren, handen te desinfecteren, mondkapje te dragen (dit mag af als u zit) en uiteraard houden we afstand tot elkaar. Er is plaats voor maximaal 30 bezoekers.

Iedereen is van harte welkom, dus ook niet-gemeenteleden, en kan binnenlopen tussen 19.00 en 20.00 uur via de ingang aan de W. van Vlietstraat 2a, Oud-Beijerland.