Mantelzorgcursus de Zorg de Baas

Karin Loendersloot in de studio

In een vorige radio interview (oktober alweer, time flies) hadden we afgesproken dat Karin Loendersloot ons op de hoogte zou houden als de mantelzorgcursus de Zorg de Baas weer gegeven zou worden. Ze is blij te vertellen dat men van MEE & Kwadraad 15 april wil starten met deze X een online cursus de Zorg de Baas. Zorgen voor de ander geeft vaak voldoening, maar vraagt veel tijd en energie. Ook al is de zorg vaak vanzelfsprekend, het kan intensief zijn. Om te leren het evenwicht te bewaren tussen zorgen voor een ander en tijd en ruimte voor uzelf gaan ze aan de slag met onderwerpen zoals oa een gezonde balans, grenzen stellen en minder te piekeren. U krijgt handvatten aangereikt om anders om te gaan met de moeilijkheden die het zorgen voor een ander met zich mee kunnen brengen. Er zijn veel mensen in de Hoeksche Waard die op één of andere manier zorgen voor hun ouder(s), een broer, zus of iemand anders, speciaal voor hen deze online cursus.

De cursussen zijn op 15 april, 22 april, 29 april, 20 mei, 27 mei, 3 juni en een terugkombijeenkomst op 24 juni. Tijdstip: 14.00 tot 15.15 uur Deelname is gratis Informatie: Bij Karin Loendersloot van MEE via karin.loendersloot@meeplus.nl of Mikal van der Raaf van Kwadraad via m.vanderraaf@kwadraad.nl.