Live “De Platenkast” Muziek met passie!

Dinsdagavond 6 April vanaf 21 uur wederom een live uitzending van “De Platenkast” met Richard Zegers als uw host en Norbert Ketting als ‘side kick’ en de techniek. In deze aflevering weer veel aanbod van spannende Roots/Americana, Blues, Alt-Country, Soul/Gospel, Westcoast, Singer-songwriter en wat 60’s&70’s. Norbert heeft weer 4 singletjes uit zijn kleine, rode platenkoffertje meegenomen…maar hij legt ze weer andersom op! Welke onbekende B-kantjes zijn het dit keer? Aan het woord komt een gave Nederlandse Americana artiest, luister naar zijn liefde voor muziek en natuurlijk draaien we wat van zijn werk! Wordt weer een leuke avond, luister je mee? Je kan tijdens de uitzending ook bellen voor een vraag of tip 078-6762002, anders mail naar ‘deplatenkast@omroephw.nl’ . Terugluisteren kan via Programma Gemist. (FM96.0 of 105.9). Luister hieronder naar deze leuke muziekclip van Nederlandse Americana makelij ! See you!