Leroy Verweij nieuwe speler FC Binnenmaas

Leroy heeft de jeugdopleiding van Alexandria’66 doorlopen en speelde daarna ook daar drie jaar in de hoofdmacht. Daarna ging hij zijn trainer achterna en speelde 1 seizoen bij onze competitie genoot v.v. Pelikaan.Afgelopen seizoen was Leroy ook bij ons op gesprek maar koos toen voor hoofdklasser v.v. Zwaluwen. Ook hier was hij in beeld bij de basis maar een blessure en corona verpestte het seizoen voor Leroy. Door de toch goede indrukken die hij bij FC Binnenmaas al had kwam het weer tot een gesprek. Daarin was Leroy eigenlijk heel gedecideerd en was hij heel blij dat we contact met hem zijn blijven houden en wil hij heel graag nu wel voor FC Binnenmaas uitkomen. Hier gaat hij nog twee oude bekende tegenkomen namelijk  onze huidige selectie spelers Youri van Noort en Mayles Glen waar hij nog bij Alexandria’66 mee samenspeelde.