Kun jij het katje uit de Bibliotheek bevrijden? Speel de spannende, online escaperoom van de Bibliotheek mee!

De bibliotheekkat is per ongeluk moederziel alleen achtergebleven in de Bibliotheek. Dat kan natuurlijk niet en daarom wordt de hulp van alle kinderen vanaf 9 jaar gevraagd. Speel vanaf maandag 26 april de online escaperoom van de Bibliotheek Hoeksche Waard en bevrijd de kat Ziezo!

Wie tijdens de meivakantie verlegen zit om een spelletje kan terecht op de website van de Bibliotheek of de Facebook pagina. Daar kun je alleen, met een vriendje of zelfs met je hele familie de online escaperoom spelen. Lukt het jou om door leuke puzzels op te lossen de kat Ziezo te bevrijden?

Ga naar de agenda op www.debhw.n/l/agenda of de Facebookpagina van Bibliotheek Hoeksche Waard voor meer informatie en speel mee!