Juf Corry met pensioen

Maar liefst 30 jaar lang was juf Corry Markx een bekend gezicht op de Willibrordusschool. Eerst als leerkracht en later als intern begeleidster heeft zij haar steentje bijgedragen aan het goede onderwijs op de Willibrordus. Vanaf vandaag gaat zij genieten van een welverdiend pensioen.

Alle leerlingen en collega´s lieten haar natuurlijk niet zomaar gaan; juf Corry is uitgebreid in het zonnetje gezet. Gisterenavond,  tijdens een digital farewell party, hebben de team-, bestuursleden en juf Corry’s gezin het aanstaande pensioen gevierd. Online werd er geproost op Corry, gevolgd door ‘De Grote Corry Quiz’ en een collage van zelfgemaakte filmpjes van iedere collega.

Donderdag was het de beurt aan de leerlingen om juf Corry uit te zwaaien. In de Hoeksche Tuk Tuk, die gehuurd was op de Oudendijk in Strijen, werd juf Corry thuis opgehaald en naar school gereden. Met een feestelijk onthaal door alle leerlingen reed zij vervolgens het schoolplein op.

Vanwege juf Corry’s voorliefde voor taal hebben alle groepen middels verschillende dichtvormen op eigen wijze een afscheidswoord laten horen. 

De Willibrordusschool gaat de kennis, kunde en ervaring van deze zeer gewaardeerde collega natuurlijk ontzettend missen. Maar samen met haar man Jan, die vorig jaar met pensioen is gegaan, heeft zij nu meer tijd om te genieten van haar kleinkinderen, kamperen, fietsen, bridgen, handwerken. En dit wordt haar van harte gegund!