Herinneringen Alcazar in Cafe HW

Vrijdagavond weer Café HW, met afwisselende muziek, kranten artikelen, meningen, Hoeksche Nieuwtjes, Artiest van de Week in ‘In the Picture’ . En…. we hopen op U, luisteraar van dit programma, om iets te vertellen over de legendarische dansmarathons die in Alcazar gehouden werd in vroeger jaren. Als bonus mag u een nummer uit die tijd voordragen die wij dan draaien. We hebben ieder geval één iemand gevonden die graag iets vertelt over dit dansfenomeen. Dus wie volgt?! Verder hoort u ook een belangrijke tip van een belgaste hoe uw hypotheekrente op een makkelijke manier te verlagen. Nou.. wie wil dat niet?! Luister vanaf 20 uur. Cafe HW wordt deze aflevering gepresenteerd door Sabrina Mourits en Richard Zegers en techniek wordt verzorgd door een andere Richard, Hoogendoorn. Tot vanavond! O ja, dit nummer komt voorbij…