Eerste Present.Je.Kunst over de toonbank

Dat het voor de start al een succes zou worden had de organisatie van Present.Je.Kunst nooit gedacht. Al bij de vooraankondiging werden de 8 verkooplocaties in de Hoeksche Waard al bedolven onder de aanvragen. Maar nu is het echt zover!

De kleine kunstwerkjes van 23 lokale kunstenaars liggen voor je klaar! Voor maar 5 euro kies je blind een doosje uit en wordt je verrast door de kunstenaar maar zeker ook door het werkje. We gaan er vanuit dat de eerste werkjes de deur uit vliegen dus de kunstenaars zijn nu al bezig om er nog meer te maken. Een mooie kans ook om weer nieuwe kunstenaars toe te voegen aan het lijstje van de Present.Je.Kunstenaars.

Kees Walpot van Rotary Hoeksche Waard heeft officieel het eerste doosje ontvangen en hij trof het werk aan van? Wie de andere kunstenaars zijn en waar je deze verrassingsdoosjes kan kopen? Kijk snel voor de eerste lichting op is op: Www.presentjekunst.nl.