“De Platenkast” Live, Americana & More…

Deze dinsdagavond is het weer genieten in’ Richard’s Platenkast’, met prachtige luisterliedjes. De kracht zit hem in de afwisseling, bekende en onbekende artiesten, oud en nieuw. Roots/Americana, Alt-Country, Singer-Songwriters, Blues, Soul, Westcoast en 60’s-70’s. En wederom spreken we een Nederlands Americana top talent ! Luister naar een kort gesprek met hem en zijn prachtige muziek. Richard Zegers is uw gastheer en Norbert Ketting verzorgt de techniek, en uiteraard heeft hij zijn kleine rode platenkoffertje met singletjes weer bij zich en geeft een korte toelichting op de B-kantjes ervan. Grappig want die hoor je eigenlijk zelden… Dus kom en luister mee, vanaf 21 uur. Stem af op Omroep Hoeksche Waard 96.0/105.5 FM of internet radio. Heb je een spontane vraag of tip? Bel gewoon naar 078-6762002. Terugluisteren kan ook via Programma Gemist naar De Platenkast. Hieronder vast een leuk nummer die voorbijkomt. Tot dinsdag!