De Culture Club! Koningsdag.

Geen reguliere “De Culture Club” uitzending dinsdagavond, maar wel een terugblik op twee Tiny Desk Tribute optredens opgenomen in “De Vinyl Garage”.

Joost Wander (Joost Mol, 1994) is een opkomend Nederlandstalige singer-songwriter, multi-instrumentalist en reggae-artiest. ”Funky Nederlandstalige pop van deze tijd met reggae invloeden en een grote dosis humor”, aldus Joost zelf. Hij omschrijft zijn muziek als een mix van Alain Clark, Doe Maar en Nielson.

De tweede Tiny Desk Tribute wordt opgenomen met het Frank Groenendijk Trio. Frank speelt Saxofoon en is een geboren en getogen Hoeksche Waarder. Samen met bassist Phillip Lewin en gitarist Wouter van Deventer komen ze de uitzending vullen met heerlijk swing muziek.

Dinsdagavond “De Culture Club” van 2000-2100 uur met Helma Wagemakers en Norbert Ketting.