Dansmarathons Alcazar, was jij erbij??

Weer terug in de aandacht, omdat SBS De Dansmarathon in oktober op tv uitzendt. Maar hó even..?! Werd dat al niet veel eerder gedaan? Ja natuurlijk, in het oude Alcazar! Tussen 1983 en 1997. Was U erbij, en stal je de show met waanzinnige dance moves? Kom op! Vertel het ons, ging je met een groepje? had je je fysiek goed voorbereid? En op welke muziek werd er eigenlijk gedanst? Golden er speciale regels? Vertel het ons in het praatprogramma Cafe HW, deze vrijdagavond tussen 20 en 22 uur. En we draaien wellicht je verzoek nummer uit die tijd. Reageren vooraf kan ook door op het envelopje te klikken ‘Tip de Redactie’ of een email naar www.omroephw.nl/contact maar leuker is bellen naar 078-6762002 voor in de uitzending zelf (Of wij bellen jou na je ingestuurde email). …“Put your Dancing Shoes on…”!

Leave a Comment