Bibliotheek zoekt boeken speurneuzen in de meivakantie

Wil je ook zo graag naar buiten in de vakantie? Ben je een goede speurneus en houd je van foto´s maken. Dan is deze speurtocht echt iets voor jou!

De Bibliotheek heeft speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar een leuke uitdaging: maak een foto van een opdrachtje bij een boekenkaft. Zet alle foto´s bij elkaar in een fotocollage.. Stuur deze fotocollage voor 15 mei as. op naar afdeling Educatie: eca-j@debhw.nl onder vermelding van “Wie is de beste (boeken) speurneus”. De leukste inzending wint een mooie prijs! Alle genoemde boeken zijn ook gratis te reserveren in de bibliotheek.

Wie is de beste boeken speurneus, misschien ben jij dat wel doe mee en win een prijs!

Ga naar www.debhw.nl waar de Speuropdracht online te bekijken en te downloaden is.