22 april: Live stream kooksessie met tv-kok Jeremy Vermolen en chef Michka Chel vanuit kookstudio Hoeksche Waard

Op donderdag 22 april wordt de kookstudio in Numansdorp omgetoverd tot een studio. Chef Michka Chel van kookstudio Hoeksche Waard neemt je stap voor stap mee, zodat jij thuis zelf een lente gerecht leert bereiden. Dit gerecht heeft meerdere uitdagingen, maar is voor iedere niveau en elke hobbykok een aanrader. De chef maakt met jou online een heerlijke romige risotto gemaakt van je eigen bouillon met de lekkerste asperges op een bijzondere manier bereidt voor maximale smaak.

Tv-kok Jeremy Vermolen zal dit gerecht afmaken met een steak die jij live vanuit je eigen keuken zo mee leert bakken.
Alle opbrengsten van deze live kooksessie gaan 100% naar de kookstudio om op deze manier de kookstudio door de moeilijke corona periode te steunen.  Jeremy wil op deze manier de kookstudio in een extra boost geven in deze lastige tijd. Samen met cameraman Arno Hoogwerf en culinaire host Laura van Veenendaal van Alors Events zorgen zij voor een live stream.

Na de aanmelding & betaling ontvang je thuis een box met alle lokale ingrediënten als je buiten de Hoeksche Waard woont en de Hoeksche Waarders kunnen de boxen afhalen in de kookstudio in Numansdorp. Per mail ontvang je een link naar de uitnodiging online en thuis vanuit je eigen keuken kook je live mee.

Meer info:  www.kookstudiohoekschewaard.nl