Mariet Party’s & Events Hoeksche Ondernemersheld februari!

Met de start van deze nieuwe maand, zit de zoektocht naar de Hoeksche Ondernemersheld van februari erop! Het organisatiecomité is blij verrast met de hoeveelheid aanmeldingen en is onder de indruk van de Hoeksche ondernemers-heldenmoed die zij voorbij hebben zien komen. Eén ondernemer springt er in het bijzonder uit. Het is Jaap Herweijer van Mariet Party’s & Events uit Numansdorp. Met zijn vechtlust, creativiteit en doorzettingsvermogen mag hij zich met recht Hoeksche Ondernemersheld van februari noemen!

Mariet Party’s & Events
Met het wegvallen van recepties, evenementen en bijeenkomsten, is Mariet in maart 2020 direct zwaar getroffen door de coronacrisis. Jaap zit echter niet bij de pakken neer, werkt zich een slag in de rondte, blijft inventief en lanceert tal van creatieve concepten. Zoals Afhaalservice “Friet van Mariet”, all-in barbecue-pakketten en workshops, wekelijks een andere “Hoeksche Soep” met zoveel mogelijk streek-ingrediënten, borrel-pakketten voor online meetings, de “Winterkost Drive-In”. En als klap op de vuurpijl “Drei skiwochen bei Mariet”, waar wintersportliefhebbers drie weken lang hun hart kunnen ophalen aan Mariets Oostenrijkse gerechten.

Bron van inspiratie
Pim Verhage – voorzitter van het organisatiecomité achter de Hoeksche Ondernemersheld – roemt Jaaps vechtlust, creativiteit en doorzettingsvermogen: “Hij laat zich niet kisten en is echt een bron van inspiratie voor anderen in deze moeilijke tijden. Met recht is hij de Hoeksche Ondernemersheld van februari!” Jaap zelf vindt dit ontzettend gaaf: “Het is een jaar van overleven geweest. Ik zie het als een soort van beloning voor al mijn inspanningen. Fijn dat dit gezien is en gewaardeerd wordt.” Naast Jaap heeft het comité nog meer bijzondere staaltjes van heldenmoed voorbij zien komen in de andere aanmeldingen van afgelopen maand. De namen van deze ondernemers vind je op ondernemersgalahw.nl/hoeksche-ondernemersheld.

Start zoektocht Hoeksche Ondernemersheld maart!
Met de bekendmaking van Mariet Party’s & Events als Hoeksche Ondernemersheld van februari, start direct de zoektocht naar de held van maart! Ben jij of ken jij een Hoeksche ondernemer – een gevestigde ondernemer, een starter, een retailer/winkelier of een sociaal ondernemer – die zich in deze tijd op een positieve manier weet te onderscheiden en hiermee een bron van inspiratie is voor anderen? Laat het uiterlijk 23 maart weten met een korte toelichting via ondernemersgalahw.nl/hoeksche-ondernemersheld. Begin april wordt de Hoeksche Ondernemersheld van maart bekend gemaakt.

Over de Hoeksche Ondernemersheld
De Hoeksche Ondernemersheld is een initiatief van de vier ondernemersverenigingen achter het Ondernemersgala Hoeksche Waard – de Ondernemersvereniging Hoeksche Waard (OHW), Startersnetwerk Hoeksche Waard, Regionale Detailhandelsraad Hoeksche Waard en de Maatschappij voor Handel en Nijverheid – om het ondernemerschap op ons eiland een podium te geven en een hart onder de riem te steken in deze bijzondere tijden. Ook levert het een bijdrage aan #kooplokaal.