DFTM VANAF APRIL VOOR ONBEPAALDE TIJD IN LOCKDOWN

Het is inmiddels een vertrouwd geluid op de maandagavond; Don’t Forget The Music (DFTM), maar het programma gaat vanaf april voor onbepaalde tijd in lockdown.

Bert Klein – de presentator en samensteller van het programma – geeft aan dat het een moeilijke beslissing was, maar wel en noodzakelijke. “Soms komen er dingen op je pad en moet je prioriteiten stellen en keuzes maken en deze keuze was niet makkelijk”; aldus Klein.

“Ik wil mijn programma voor 100% goed kunnen doen en naast de uitzending zelf, gaat er veel tijd zitten in de voorbereiding om de juiste info te vergaren bij een bepaalde track of artiest”; vervolgt Klein.

Het programma startte in september 2017 en zal dus vanaf april in ieder geval voorlopig niet meer te horen zijn. Of er nog een doorstart komt of eventueel in ander vorm, daarover kan Klein nu nog geen uitspraken doen. De DFTM host wil in een later stadium bekijken of het maken van een radioprogramma weer is in te passen in zijn agenda.   

Bert Klein geeft wel aan dat hij wel betrokken blijft bij RadioHW als redactielid van de IN THE PICTURE keuzecommissie. De IN THE PICTURE lancering zelf wordt vanaf april overgeheveld naar CaféHW op de vrijdagavond.