Blues & Roots in Richard’s “Platenkast”.

Luister je mee vanavond om 21 uur, 2 uur lang heerlijke Blues, Americana, Westcoast en andere Rootsy muziek. Maak het beste van de Avondklok…TV uit… muziek aan… Bekende artiesten als Grateful Dead, Gregg Allman, Stephen Stills, Leon Russell en Nina Simone komen voorbij. Maar ook onbekendere artiesten als Otis Gibbs, 7 Walkers, Toni Price, Uncle Lucius en Carolyn Wonderland. Hoor ook de laatste release van Jackson Browne en een onbekend nummer van The Everly Brothers, waarin ze hun voorliefde van hun Roots/geboortegrond bezingen...Verder een interessante muziektip van een bekende BR’er en Artiest van de Week is… Dave Edmunds. Stem af op FM96.0 of 105.9 of via internet. Tips of opmerkingen kan via app of sms naar 0651223116 of mail ‘deplatenkast@omroephw.nl’ en terugluisteren via de website Programma Gemist. Benieuwd? luister naar muziek clip hieronder die vanavond ook voorbij komt! Tot horens!