Wat een feest op de Bommelschool!!

Het is maandagochtend 8 februari 2021 en de scholen mogen na bijna 6 weken lockdown weer open! Het onderwijs op afstand verliep supergoed, er was dagelijks online instructie van de leerkracht, zelfs de muzieklessen werden via Meet aangeboden! Maar toch, er gaat niets boven het echt op school zijn met je klasgenootjes en je leerkracht! De kinderen stonden te trappelen om weer naar school te gaan, sneeuw of geen sneeuw, en datzelfde gold voor de leerkrachten. Vroeg op, een spannende rit naar school in warme kleren, sneeuw scheppen om het plein goed toegankelijk te maken, alles werd uit de kast gehaald!

Met, zoals altijd op de Van Bommelschool, veel aandacht voor het welbevinden, is er weer een start gemaakt en het was een feestelijke dag, met lekkere chocomel getrakteerd door de leerkrachten en een mooie ballon voor alle leerlingen!