VVD iCafé over landbouw met Helma Lodders en Mirjam Nelisse

Op donderdag 25 februari (19.30 uur) organiseren VVD Goeree-Overflakkee, VVD Voorne en VVD Hoeksche Waard gezamenlijk een digitaal iCafé over landbouw en innovatie in de landbouw.
Te gast zijn Helma Lodders (Tweede Kamerlid VVD en woordvoerder landbouw) en Mirjam Nelisse (VVD Statenlid Zuid-Holland en kandidaat Tweede Kamerlid). Daarnaast zullen twee ondernemers een toelichting geven op een innovatieve ontwikkeling in hun sector.

Landbouw is veel in het nieuws. Voedselvoorziening, verduurzaming, stikstof. Maar ook de enorme export, het feit dat de sector innovatieve koploper in de wereld is en het continue zoeken naar evenwicht qua ruimte en milieu. Kortom: genoeg onderwerpen om ons in een Politiek iCafé eens in te verdiepen. Helma Lodders en Mirjam Nelisse nemen ons mee in de wereld van de landbouw: de kansen, de uitdagingen, maar ook de innovaties die in de sector plaatsvinden.
Ook zullen twee ondernemers een korte introductie geven op een innovatie waar zij mee werken. Ruud Dukker (Voorne-Putten) is tomatenkweker en neemt ons mee in de innovatie in het verkoopkanaal in de tuinbouw.
Jan Jacob Dogterom (Goeree-Overflakkee) en Arie Pieter van den Hoek (Hoeksche Waard) werken samen om duurzame oplossingen te bedenken voor hun landbouwbedrijf en de omgeving. Jan Jacob zal een toelichting geven op dit innovatieve project.
Tijdens deze avond is er ook volop ruimte voor vragen en discussie.
Wil je aanwezig zijn, een vraag stellen of gewoon meeluisteren? Meld je dan aan via www.vvdgo.nl/icafe.