Voorinschrijving jubileumboek 100 jaar V.V. ‘s-Gravendeel van start!!!

Op 1 april bestaat v.v. ‘s-Gravendeel 100 jaar. Achter de schermen word er door de jubileumcommissie gekeken hoe zij een aantal leuke activiteiten rondom het jubileum kunnen organiseren, wat uiteraard door de Corona maatregelen toch wel beperkt wordt…..

Vorig jaar is er echter al wel gestart met het vormgeven van een jubileumboek. Het boek is zo goed als af en zal 1 april officieel worden uitgereikt en uitgebracht.

Om een beeld te krijgen van de belangstelling en mensen niet te hoeven teleurstellen, zal de voorinschrijving vanaf heden mogelijk zijn!

Stuur een mail naar jubileumboek@vvsgravendeel.nl met je naam en contactgegevens en of je 1 of meerdere boeken wilt bestellen. De prijs van het jubileumboek is het symbolische bedrag van € 19,21 (het oprichtingsjaar). Dit bedrag zal bij levering betaald gaan worden.

Wat kun je verwachten in het boek, zie hier een tipje van de sluier van Lennert van Driel die verreweg het meeste werk heeft verricht voor het jubileumboek;

Op 1 april 1921 wordt vv ’s-Gravendeel opgericht. In het begin van de jaren twintig wordt geschiedenis geschreven tijdens een historische bijeenkomst aan de Kildijk. Nu, 100 jaar en talloze herinneringen later, is de vereniging springlevend. Voor velen is het meer dan alleen een plek om te sporten. Het is een ontmoetingsplaats voor vrienden. Een tweede huis. Of zelfs een trouwlocatie.
In deze jubileumuitgave ter ere van het 100-jarig bestaan blikken we terug op de meest memorabele verhalen uit de clubgeschiedenis. Het boek bevat twintig hoofdstukken met indringende verhalen, opgehaald met (oud)-leden. Over de verhuizing naar de Trekdam (1970) en de Watersnoodramp (1953) bijvoorbeeld. Maar ook over de historische wedstrijd tegen Feyenoord (1993), het definitieve afscheid van het zondagsvoetbal (1995) en de impact van de coronacrisis (2020). Ook bevat het boek schitterend fotomateriaal die de geschiedenis van de club in beeld brengt.

Deze jubileumuitgave geeft een bijzondere inkijk in 100 jaar vv ’s-Gravendeel en is een absolute aanrader voor iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt.