In The Picture: Sophie And The Giants – Right Now

Deze week is Sophie And The Giants – Right Now onze ‘In The Picture’-track.

De 2 mannen en 2 vrouwen van de band Sophie and the Giants uit Sheffield, onder leiding van frontvrouw Sophie Scott, vielen voor het eerst op in 2018. Met name de EP Adolescence met de single “Waste My Air” bracht hen meer bekendheid. De echte grote doorbraak volgde vorig jaar in de samenwerking met Purple Disco Machine met de single “Hypnotized”. In vele Europese landen werd deze track een grote hit en hij was ook ITP bij Radio HW in november vorig jaar. De nieuwe single “Right Now” is door Sophie geschreven tijdens de grote Covid uitbraken rond Kerst in Groot-Brittannië met als doel om een positieve vibe te geven aan 2021 voor iedereen die depressief geworden is vanwege de coronabeperkingen met de hoop om er gezamenlijk sterker uit te komen. “Right Now” van Sophie And The Giants is deze week ITP bij RadioHW.

 

 

 


Artwork by: