Om 21 uur: Rock & Roll in “De Platenkast”

Vanavond gaan we terug naar de ‘Oerknal’ van de muziek, de artiesten van het eerste uur met hun opgenomen liedjes in de legendarische Sun Studio van Sam Philips in Memphis, Tennessee! Bekende namen als Carl Perkins, Jerry Lee Lewis, Roy Orbison en Elvis Presley maar ook enkele onbekendere artiesten. Hoor ook hoe Elvis bijna níet ontdekt werd… En verder ook weer de gebruikelijke varieteit aan muziekstijlen Soul – Americana – Blues – 60’s/70’s, Westcoast, singer/songwriters én een zonnig Reggae blokje. Tips, verzoekjes en Golden Oldies. Stem weer gezellig af in “De Platenkast”. Richard Zegers zorgt voor de muziek deze dinsdagavond van 21-23 uur. Reageren kan naar de omroep via ‘deplatenkast@omroephw.nl’ . Terugluisteren kan ook via “Programma Gemist“, via de website en De Platenkast. Hieronder alvast een muzikaal voorproefje van Elvis! …Vetkuiven en Petticoats welkom…! “Go, Cat, Go…”!