Pret op het schoolplein en ijsbaan

Wat is het alweer lang geleden dat we met zo’n grote hoeveelheid sneeuw te maken kregen. Daar moet natuurlijk uitbundig van genoten worden en dat laten zeker de kinderen zich geen twee keer zeggen!Na wekenlang thuisonderwijs gingen de basisscholen deze week weer open en dat viel samen met dat enorme pak sneeuw. Langere lunchpauzes op cbs De Bouwsteen in ‘s-Gravendeel om lekker lang te kunnen genieten van deze winterse sneeuwpret.

De ijsvloer van de ijsbaan in Strijen was dik genoeg om de baan vandaag weer (na zoveel jaar) te openen. Er werd meteen de eerste dag volop gebruik van gemaakt onder het genot van een heerlijk winterzonnetje en een lekker muziekje.Tegen zonsondergang werd het weer wat frisser en was er op de baan meer ruimte voor de kinderen die hun eerste stapjes op het ijs zetten. Met diezelfde ondergaande winterzon als prachtig decor!


Foto: W.Vergeer